Ostatnio na forum

Rankingi

Imprezy
Foto
Kluby
wiecej

Forum » MIASTO » Toruń » Nigdy więcej Deja vu - zostałam okradziona

Autor Wiadomość
deejaybinek
  0
Jak miałbym dawać 10zł za wstęp to wolałbym jechać do Kokocka ;) Na szczęście mam za darmoszkę wejściówkę ;) Mi nigdy nikt nic nie ukradł, bo trzymam portfel przy dupie i tyle. To prawda że dużo "młodych" ludzi tam chodzi tak samo jak do zamkowej chodzą "starsi". Każdy robi to co lubi i tyle. Pozdrawiam wszystkich, tych ZA i PRZECIW.
#30 Wysłany: 06.07.2010, 00:01
kassmiszczu
  1
jak ktos mi powiedzial, ze w deja jest teraz melina nie moglam uwierzyc... jak poszlam to zobaczylam laski po 14 lat w polnagim tyłkiem i koksiarzy. napieprzali kolesia na parkiecie a ochrona miala to w dupie.
dopiero jakas pani wyszla do ochoroniarzy z pretensjami ze nie interweniują,
ja sama jestem 'małolata' ale ja chodze na imprezy nie chlac, puszczac sie , tylko potanczyc. i nie ubieram sie w szpilki i mini do pol tyłka. posiedzialam tam z pol godziny i wyszlam bo nie za fajna atomosfera byla, a szkoda bo kiedys byl to moj ulubiony klub.
#31 Wysłany: 27.07.2010, 16:35
jokamoka
  0
deja vu i antidotum to same nacpane zule z elany, nie ma sensu tam chodzic to sa 2 najgorsze kluby w toruniu i kropka. jak ktos wyglada normalnie to ma za darmo po ryju, jak ktos jest lysy ale ma w dupie kibicowanie to i tak dostanie ale to juz od 3, ochrona to ich ziomki i wcale nie interweniuje . powinni wypierdolic to wszystko w pizdu. cala ul sw ducha jest beznadziejna, osobiscie radze śmigać do gottiki, oriona, kotlownii moskwy czy undergroundu
#32 Wysłany: 24.08.2010, 18:50 | Edytowany: 24.08.2010, 18:53
patyska
  15
w tą sobote była tam największa porażka z tego co dotychczas tam widziałam ! same dzi.wki ! no i bedę wszystkim odradzac ten klub, nie ma sensu.. i jeszcze wejścia nie ma za friko oczywiście, teraz juz nawet laski płacą ...
#33 Wysłany: 25.08.2010, 10:35
sandra01990
  0
co do kradziezy w deja vu to jak najbardziej sie zgadzam ze trzeba pilnowac swoich rzeczy,ale co oddawania rzeczy do szatni to nie jestem za ,poniewaz oddałam raz kurtke do szatni na poczatku imprezu ,gdy impreza dobiegla konca poszlam do sztni po swoja kurtke(majac numerek).Po czym sie okazalo ze mojej kurtki niema pani z szatni widocznie byla zajeta czym innym niz pilnowaniem szatni.Kurtki nie bylo,pieniedzy mi nie oddali i do tego bezczelnie wyrzucilii z klubu.A co do ochroniarzy to szkoda sie wogule wypowiadac jak dla mnie to ci ochroniarze(jesli mozna ich nazwac tak)to sa rzałosni.Jedno co mi sie tam podoba to zajebista muzyka puszczana przez Dj
#34 Wysłany: 01.09.2010, 12:00
Alienlol
  2
Sandra01990 zamiast biegać po klubach radziłbym przejrzeć słownik ;p
#35 Wysłany: 01.09.2010, 12:11
patyska
  15

Alienlol

Sandra01990 zamiast biegać po klubach radziłbym przejrzeć słownik ;p

hahah racja ; ddd.
#36 Wysłany: 05.09.2010, 09:22

Odpowiedz