Ostatnio na forum

Rankingi

Imprezy
Foto
Kluby
wiecej

Forum » MIASTO » Toruń » TORUŃ 30.01.2010r. ANTIDOTUM SOBOTA

Autor Wiadomość
deejaybinek
  0
Kłótnie DJów, rywalizacja czy obrabianie dupy na tym forum są bardzo popularne, a pamiętajcie: psy szczekają a karawana jedzie dalej. Co niektórzy powinni się ostro wziąć za granie, a pewne osoby zamiast popracować nad techniką miksowania, powinny popracować nad własnym zachowaniem, żeby coś sobą reprezentować. No i oczywiście nie kopiować, tylko stworzyć swój niepowtarzalny styl. Pozdrawiam

A tutaj oryginalny secik z Deja Vu w moim wykonaniu: http://www33.zippyshare.com/v/14156873/file.html

I oczywiście zapraszam na : www.myspace.com/djbinek
#10 Wysłany: 07.02.2010, 23:08 | Edytowany: 07.02.2010, 23:15
Dj_West
  4
specjalnie do : michoo26

Jeśli nie wiesz co to powerplay to zapraszam do skorzystania ze słownika języków obcych jeśli wogole wiesz jak sie go używa.Po 2-gie w antidotum bylem na piwie a nie zeby grac bo gram w innym klubie :) a to że zgodziłem sie puścić mojego seta to tylko wyraz mojej dobrej woli,gdyż w soboty nie ma tam dj'a,także jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ,a po 3-cie przydała by Ci sie umiejetność czytania ze zrozumieniem :) bo we wcześniejszych postach innych autorów było wyraźnie napisane :) Nie mialem zamiaru wypowiadać się już więcej w tym temacie bo uważam go osobiście za dziecinade ale cóż niektórzy użytkownicy klubowa.pl zamiast wchodzić na tą stronę powinni udać się do piaskownicy.

pozdro 4 deejaybinek :)
#11 Wysłany: 12.02.2010, 12:21
DJ ROOB
  105
eee.... o secie sie lepiej nie bede wypowiadac bo ...efektor wirtual dja po prsotu zranil moje uszy totalnie, no juz nie wspomne o doborze nut ... i rozpizdzaju w secie ... ( zero skaldu i ładu )

duzo pracy przed toba jeszcze .... a i bity sie w traktorze nawet rozjedzaja .. juz nie bede dodawac na temat nie grania na frazy :)

tyle w temacie :)
#12 Wysłany: 24.05.2010, 00:34
daria_sara
  0
Dj_West.. grasz w hipno ? dobrze slyszalam ? ;>
#13 Wysłany: 03.06.2010, 17:55
daria_sara
  0
a dla mnie i tak najgorszym DJ w Toruniu jest Dj Arius, slynacy z DEJA VU. nie znam drugiego tak beznadziejnego dj, ktory nie dosc, ze puszcza stare piosenki, powtarzane non stop na imprezie, gra z Winampa, nie wiem czy on kiedys widzial konsole [chyba tak to sie nazywa ;D] to jeszcze ma mega bujna wyobraznie.
#14 Wysłany: 03.06.2010, 17:57

Odpowiedz